martes, 22 de abril de 2008

Blogs recomenats

Blogs recomenats

M'agraderia recomenar el blog de la Paula perquè les seves dues últimes entrades parla de pel·lícules força interessants i pel que als meus gustos respecta, alternatives. M'agrada molt com redacta i també la incorporació de fragments que inclou entre els seus textos.

Recomano el blog de la Yolanda perquè proposa un tema i el debat i reflexiona a tota regla. Li encanta escriure i així ho demostra en la publicació de les seves entrades. També vull destacar que pel seu blog es nota que li agrada la cultura en general i que no es tanca en un sector o en un altre, sinó que parla de tot tipus de temes.

Recomano també el blog de la Maria per la seva capacitat a l'hora de assenyalar temes de gust personal. El fet que li agradi tant la música ajuda a conèixer nous grups i cantants que poden ser interessants per a cadascú de nosaltres. A més a més, planteja un tipus de redacció amè i agradable, de manera que llegir les seves entrades no suposen un esforç sobrenatural per a ningú. Vull destacar-ne també el disseny seleccionat, tant els colors com la composició em evoquen molta tranquilitat.

Per a tots aquells aficionats al teatre m'agarderia recomenar el blog d'en Rubén. Es tracta d'un espai en el qual podem trobar tota la informació necessària sobre les principals obres de teatre que estan actualment en escena a la ciutat de Barcelona. L'autor, que té la sort de poder-hi anar molt sovint, presenta el teatre com a una activitat d'oci divertida, així que si a dia d'avui algú encara no s'ha aficionat a aquest tipus d'art escènica, aquest blog l'animarà a passar-se per algunes de les sales de la ciutat comptal.

Finalment recomano aquest blog per a tots aquells que esitguin cansats de sentir sempre la mateixa música. L'Oriol, presenta en les seves entrades reflexions sobre grups no tant comercials i probablement no tant coneguts entre la massa.

No hay comentarios: