jueves, 6 de marzo de 2008

Desfilada solidària per Ared






Ahir per la tarda es va celebrar la XXVI desfilada solidària de la fundació per a la reinserció de les dones, Ared. Es tracta d'una fundació que té com a objectiu principal reinsertar en la societat aquelles dones procedents de règims penitenciaris i de serveis socials instruint-les en activitats com ara el disseny de moda, la cuina o l'artesania.
Tots els participants d'aquesta celebració ho van fer sense ànim de lucre, començant per l'escola Teresiana de Barcelona, qui va cedir l'espai, la model Judit Mascó i la periodista Sílvia Tarragona, les quals van presentar l'acte i les models (opitions by Francina) i els nens de l'escola i alguns fills d'aquestes dones tutelades per l'estat.
Els vesitits que es van lluir eren força agosarats i a la vegada elegants. Cal destacar, però els quatre vestits estrella els quals eren pintats a mà per elles.

Crec personalment que el missatge es força entenedor, tal com va anunciar la presidenta de la fundació María Teresa Rodríguez García, "l'objectiu és sensibilitzar a les institucions i al conjunt de la societat sobre la realitat de l'exclusió social", a més a més d'ajudar a la dona a seguir endavant.
Des de la meva perspectiva aquestes activitats socials-culturals resulten molt beneficiones, especialment a nivell cultural i solidari, a la vegada que plantejen problemes socials dels quals potser no en som tan conscients.

Aquí us deixo el link per si voleu més informació:


No hay comentarios: