lunes, 31 de marzo de 2008

La Dansa com a model integrador


ELS LATIN KINGS FAN CLASSES DE DANSA


Mentre a la resta de l’Estat Espanyol els latin kings s’han convertit en una organització violenta i il·legal, a Barcelona han aconseguit establir-se com a una associació cultural més. Per tal d’ajudar a l’immigració, que com ells han trepitjat Barcelona, han establert de forma gratuïta classes de dansa per a totes aquelles persones que vulguin aprendre a ballar modern amb influències del Hip Hop, salsa, merengue, regueton, funky i dansa contemporània. L’associació anomenada Reyes y Reinas latinos de Catalunya, des de que es legalitzà al 2006, ha dut a terme moltíssimes activitats culturals amb la finalitat d’aportar el seu gra de sorra a la multiculturalitat catalana.
A més a més, el taller té com a objectiu formar un grup estable de dansa pel col·lectiu i així poder participar en concerts o en d’altres activitats culturals que se celebrin a la ciutat comptal.
A dia d’avui, tots els tallers proposats per aquesta associació i amb l’ajuda de Fedelatina ha aconseguit reunir més de 180 persones cada setmana.


De les notícies publicades el passat dimecres, no en vaig trobar cap que em cridés l’atenció, així que he anat esperant a que en sortís alguna de millor, i això que heu llegit n’han estat els resultats.

No hay comentarios: